TanPARA

Mikä on TanPARA?


TanPARA on Tampereella toimiva paraparaan keskittynyt rekisteröity yhdistys. Tarkoituksemme on levittää paraparan iloa ympäristöömme järjestämällä tanssioppitunteja sekä silloin tällöin esiintymällä erilaisissa tapahtumissa. Aloitimme toimintamme keväällä 2009, ja yhdistys rekisteröitiin siitä vuoden kuluttua syksyllä 2010.

Aluksi pidimme oppitunteja Hervannan vapaa-aikakeskuksessa, josta olemme sittemmin siirtyneet lähemmäs keskustaa Tampereen stadionin tiloihin Ratinaan. Opettajat ovat TanPARAn historian aikana ehtineet jo muutamaan otteeseen vaihtua, ja joka kerta olemme saaneet mahtavan tiimin kasaan. Jatkamme tanssimista yhä innolla ja riemulla niin kuin aina ennenkin!

Tutustu nykyisiin opettajiin yläpalkin linkistä.

TanPARAn toimintaa voi seurata paitsi tämän blogin kautta, myös Facebookissa (ryhmä: Tanpara), Instagramissa (@tanparaofficial), Twitterissä (@tanparaofficial) ja YouTubessa (paraparaTRE).


TanPARAn yhdistystoiminta


TanPARA pyörittää parapara-tanssituntejaan ja toimintaansa TanPARA ry -nimisen yhdistyksen kautta. Viralliseen yhdistystoimintaan liittyviä materiaaleja alkaa piakkoin ilmestyä tälle sivulle.

Säännöt

Kokouspöytäkirjat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti