2019/06/16

Kesäleiri 2019

Julkaistu klo 22:34
Heippa kaikki!

Onko teillä ollut ikävä TanPARAn oppitunteja ja paraparaamista porukalla? Syksyllä oppitunnit jatkuvat jälleen, mutta sinne on aikaa. Onneksenne voin ilmoittaa, että TanPARAn kesäleiri tapahtuu myös tänä kesänä. 

Kesäleiri pidetään sunnuntaina 14.7.2019 klo: 12-18. Tuttuun tapaan leirin paikkana toimii Rosendahlin rannalla, Pyynikillä. Koska tanssimme ulkotiloissa, leiri toimii säävarauksella. Jos sääennusteet näyttävät huonolta, siirrämme leiriä. Kaikista leiriä koskevista muutoksista ilmoitetaan blogissa sekä TanPARAn somekanavilla. Nämä kannattaa ottaa siis seurantaan!

Leiri on yksipäiväinen ja mukaan tanssimaan voi tulla oman aikataulun mukaan. Paikalle pääsee siis jälkeen 12, poistua saa myös oman aikataulun mukaan. Tanssin välissä istuskellaan jutustellen, musiikkia kuunnellen ja herkutellen. TanPARAn puolesta tuomme pientä evästä, mutta omien naposteltavien ja juomien tuonti (etenkin jaettavaksi) on suositeltavaa. 
Koska kyseessä on ulkotila, muistetaan pitää huolta itsestä esimerkiksi aurinkorasvan ja hatun avulla. Mukaan voi myös esimerkiksi pakata viltin tms. istuma-alustaksi. 

Leiri toimii tänäkin vuonna nostalgiateemalla. Opettajat valitsevat aikaisemmilta kausilta suosikkikappaleitaan, jotka he opettavat leirillä. Jokainen kappale opetetaan aivan alusta asti, liike kerrallaan. Tämän vuoksi leirille pääsee niin konkarit kuin vasta-alkajat. Joten jos kiinnostusta tanssimiseen löytyy, tule paikalle ja ota kaveritkin mukaan! 

Jos Rosendahlin ranta ei ole tuttu paikka entuudestaan, reitin paikalle voi katsoa esimerkiksi Repa reittioppaasta. Osoite on Pyynikintie 13 ja ranta sijaitsee aivan Rosendahlin hotellin vieressä.

Vielä tiivistettynä:
TanPARAn kesäleiri
14.7.2019 klo: 12-18
Rosendahlin ranta

Toivottavasti nähdään leirillä! ♡
- Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti