2019/03/11

Kevään kuvausbiisiprojekti: Running in the 90s

Julkaistu klo 16:27
Tällä kaudella meillä on jälleen jäsentemme toiveesta kuvausbiisiprojekti. Äänestyksellä biisiksi valikoitui Max Coverin Running in the 90s. (Olen ylpeä teistä meemimaakareista.)


Tällä kaudella aikataulumme on opettajien aikataulujen takia hieman kireämpi, mikä tarkoittaa sitä, että kuvausbiisiä ei keretä käydä ihan niin monta kertaa tunneilla läpi kuin aikaisemmilla kausilla. Kuvauskerran mukaan lukien ehdimme käydä kuvausbiisiä vain kolmella kerralla (7.3., 4.4. ja 25.4., ks. aikataulu). Siispä! Jos haluat mukaan viimeisellä kuvauskerralla eli 25.4. YouTubeen kuvattavalle videolle ja haluat asettaa tavoitteeksi itsellesi, että vedät videolla aivan sairaan hyvin, panosta tällä kertaa myös kotona harjoittelemiseen.

Kotona videolta treenaamisessa auttaa paljon VLC Playerin käyttö. Sillä voi esimerkiksi peilata ja hidastaa videota, mikä helpottaa huomattavasti treenaamista. VLC:llä pystyy avaamaan videoita suoratoistona verkosta, mutta jos tämä tökkii, videoita voi ladata YouTubesta monien eri sivustojen avulla, esimerkiksi QDownloader.net on yksi toimiva vaihtoehto.

Ja kuten aina, tästä projektista ei tarvitse ottaa minkäänlaista painetta, jos ei halua. Videointiin ei tarvitse osallistua, ja jos videolle haluaa tulla vähemmän treenanneena, se on täysin sallittua. Ei haittaa, jos mokaa. :)

Nähdään taas tunneilla!

♡: Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti