2018/09/24

Syyskausi on pyörähtänyt käyntiin, tällä viikolla kerrataan

Julkaistu klo 12:26

Hei uudet ja vanhat tanssijat!

TanPARAn tanssituntien syyskausi on taas käynnistynyt, ja takana on jo kaksi oppituntia. Nykyään linkkaamme koko kauden videot kerralla aikatauluumme, mistä löydät opettelemiemme tanssien koreografiavideot, jos haluat treenata kotona.

Tällä viikolla onkin luvassa ensimmäinen tanssitunti tai tuttavallisemmin kertauskerta, jolla kertaamme viime tunneilla opetellut koreografiat. Luvassa ovat siis Go Go Money, Chuunai ja Blue Sky.

Emme käy tansseja läpi niin perusteellisesti kuin opetuskerralla, vaan käymme liikkeet läpi nopeammassa tahdissa ja pysähdymme tarkemmin, jos on erityisen vaikeita kohtia. Jos olit poissa ensimmäiseltä tai toiselta tunnilta tai haluat muuten vain kerrata kertauskertaa varten, löydät ohjeita videolta opetteluun nettisivujemme ohjeosiosta.

Ja kuten aina, kertauskerrasta ei tarvitse ottaa minkäänlaisia paineita, vaan paikalle saa tulla vain rennosti tanssimaan. Kertauskerroillakaan me opettajat emme siis laita kenenkään edistystä suurennuslasin alle. :)

TanPARAlaiset pitävät muuten yhteyttä Facebook-ryhmän ja WhatsApp-ryhmän kautta. FB-ryhmään pääset liittymään itse, ja WhatsApp-ryhmään pyytämällä, että joku opettajista lisää sinut sinne.

Nähdään torstaina!

♡: Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti