2018/08/02

Kesäleiri 2018

Julkaistu klo 09:44


[MUOKKAUS] Sääennusteet lupaavat poutaa, eli nähdään Rosendahlin rannassa!

***

Hei kaikille!

TanPARAn kesäleiri on tulossa taas! Kesäleiri on 25.8.2018 klo: 13-18 ja se järjestetään tuttuun tapaan Pyynikillä, Rosendahlin rannassa. Koska kyseessä on ulkotila, leiri toimii säävarauksella: mikäli luvataan huonoa säätä, siirrämme leiriä ja ilmoitamme siitä täällä blogissa sekä facebookissa.

Ulkotiloissa pitää tietysti muistaa ottaa mukaan paljon juotavaa, naposteltavaa (nyyttäriperiaate), hattuja ja aurinkorasvaa. Lisäksi tarpeeseen voi tulla viltti istuskelua varten ja rannalla on luonnollisesti uintimahdollisuus (omalla vastuulla!) ennen tai jälkeen leirin. Leiri kestää tänä vuonna vain yhden päivän ja voit ilmaantua paikalle milloin haluat/kerkiät. :)

Leiri on nostalgiateemainen, eli me opettajat valitsimme tanssittavaksi muutamia menneiden kausien lempibiisejä. Kaikki kappaleet opetetaan leirillä alusta asti uudelleen, joten nyt on siis aika innostaa kaikki kaverisi kokeilemaan lajia sekä salaiset kaappiparaajat menoomme mukaan!

Mikäli Rosendahlin ranta on jäänyt vieraaksi niin reittiä voit katsoa Repa reittioppaasta. Osoite on Pyynikintie 13 ja ranta sijaitsee Rosendahlin hotellin vieressä.
ELI KERTAUS!
25.8.2018 klo: 13-18
Rosendahlin ranta
Säävaraus!

- Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti