2018/04/22

★ Oriparaa ★

Julkaistu klo 14:50
Tässä minä pohtimassa sitä kiitollisuuden tunnetta, joka tulee, kun ihmiset haluavat tulla paikan päälle näkemään koreografiani, vaikka he näkisivät sen myös videolta.

Heipsan,

ja kiitokset kaikille, jotka pääsitte opettelemaan kanssani ensimmäistä tekemääni oripara-koreografiaa! *^_^* Kyseessä oli Haddawayn What Is Love, josta suorastaan järkytyin, kun tajusin, ettei siihen ole olemassa parapara-koreografiaa. Siispä sellainen oli tehtävä.

Oriparani on siinä mielessä historiallinen, että aikaisemmin TanPARAn tunneilla ei ole harjoiteltu jäsentemme tekemiä koreografioita. Esityksissämme sellaisia on kuitenkin esiintynyt jo aiemmin, esim. entisen opettajamme Annin kehittämä Guren no Yumiya, joka oli mukana jo TanPARAn vuoden 2014 Tracon-esityksessä.

En ole tehnyt What Is Lovesta vielä kunnollista ja "virallista" koreografiavideota, joten toistaiseksi lähetän treenivideon vain suoraan oppilaillemme. Virallisen koreografiavideon linkkaan toki kaikkiin kanaviimme (myös tänne blogiin), kun se valmistuu. Tavoite on saada se kuvattua alkukesästä.

Muistakaahan, että ensi viikolla tunnin jälkeen pidämme kevätkokouksen! Me opettajat toivomme mahdollisimman monen jäsenen pääsevän paikalle, jotta voimme kehittää toimintaamme jäsentemme toiveiden mukaan.

Ensi viikkoon siis!

♡ Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti