2017/01/20

Kauden -17 aloitus

Julkaistu klo 23:34
Heippa paraajat! ♥


TanPARAn kevätkausi saatiin potkaistua käyntiin nyt viime tiistaina, 17 päivä. Oli ihana nähdä vanhoja tuttuja sekä uusia kasvoja! Vaikka pakkanen uhkaakin aina silloin tällöin paukkua kylmänä, meillä oli ihanan lämmin tunnelma salissa. Tämä johtui suurimmaksi osaksi mukavasta ilmapiiristä, mutta opeteltavalla tansseilla saattoi olla myös asian kanssa tekemistä. Opeteltavat koreografiat olivat siis:

Joo Joo - Little Barbie
Shanghai - The Factory Team (Vain kertosäkeistö!)

Opetuksen pohjana käytettiin Finnparanoidsien versioita tansseista, mutta Joo Joo:ta linkkaamalla pääset vertaamaan , miltä sama tanssi näyttää eri tanssijan tyylillä. Finnparanoidsien videoihin pääset täältä. Kappaleet ovat aakkosjärjestyksessä.


Tunnilla oli myös puhetta kevään esityksen koetansseista. Halukkaat voivat koetanssia 7.2. kerralla ja toki aikaisemminkin pystyy ja saa koetanssia, kunhan ilmoittaa siitä etukäteen opettajille, jotta voidaan sopia siihen aikaa. Koetanssikappaleena on Moskau , joka löytyy myös Finnparanoidsien sivulta. Lisätietoja saa opettajilta, joten jos joku jäi mietityttämään tai epäselväksi, nykäise rohkeasti hihasta tai lähesty viestillä.

Toivottavasti nähdään seuraavalla kerralla! ♥
~ Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti