2015/09/15

Satumaa

Julkaistu klo 23:36


Hei kaikki!

Olipas tosi hienoa tanssia taas yhdessä kaikkien kanssa omassa tutussa salissa! Päivän teemana oli satumaa. Lisäksi kappaleet verestivät ainakin itselläni muistoja menneestä, ehkä teilläkin. Jokainen meistä on oman satunsa sankari!
Tänään tanssittiin siis:
Fairy Tale - Cherry
Dancing Queen - Tipsy & Tipsy
Kappaleiden nimistä klikkaamalla pääsee tuttuun tapaan suoraan koreografian videoon youtubeen. Seuraavat linkit artistien nimissä ovatkin sitten jännempiä. Cherry sattuu olemaan yksi tuotteliaimpia eurobeat-artisteja monen eri artistinimen takana. Käy tutustumassa lyhyeen esittelyyn naisesta, jonka kappaleita meidänkin opetuslistalla on ollut lähes joka kausi! Toisen linkin takana Tipsy & Tipsy puolestaan ovat vain sovittaneet Abban biisin uuteen uskoon, mutta alkuperäiset sanoitukset voi silti lukaista läpi. Voidaan sitten ensi kerralla laulaa mukana tanssiessamme!

Ensi kerrasta puheen ollen, silloin onkin kauden ensimmäinen tanssikerta! Tanssikerroilla on tarkoitus keskittyä tanssimisen iloon ja ryhmässä tanssimisen hienouteen uuden oppimisen sijasta, joten silloin tanssimme uudelleen tämän ja viime viikon kappaleita. Tarvittaessa tietysti koreografioita myös kerrataan yhdessä, mutta parhaiten pääset tunelmaan kun valmistaudut katsomalla videot etukäteen. Huomioi kuitenkin että parapara on hauskaa ja huoletonta, ryhmässä riittää että joku muistaa liikkeet!

Tanssitaan taas pian yhdessä!

~Tytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti