2015/01/09

Kevään 2015 tunnit

Julkaistu klo 21:53

Hei kaikki!

Kevään parapara -oppitunnit alkavat! Tänä vuonna kokoonnutaan keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, siis tunnin kerrallaan. Ensimmäinen tunti on 14.1.2015 ja siitä jatketaan joka keskiviikko aina toukokuun alkuun asti. Hiihtoloma pidetään 25.2, jolloin ei ole tunteja.

Tunnit alkavat tutulla paikalla Tampere stadionilla Ratinassa, balettisali 3:ssa. Kevään opetuksen hintana on 30€/kausi. Mukaan saa tulla myös kesken kauden ja kokeilla voi ilmaiseksi!
Keskiviikko
Klo 18.30-19.30
Tampere stadion
Balettisali 3
30€ / syksy

Ohjeet paikalle löytämiseen:

Paikalle pääsee helposti Ratinan siltaa pitkin tai Suvantokatua seuraamalla Koskikeskukselta.

Klikkaa kartta suuremmaksi

Sisään sillan puolimmaisista ovista (näkymä selkä siltaa kohden):
Klikkaa suuremmaksi

Kävele rohkeasti ovista suoraan peremmälle. Balettisali 3:n lasiovet löytyvät perältä ja vasemmalta.

Kevään aikataulu löytyy sivupalkista sekä täältä. Tutustu sen avulla kauden tuntien teemoihin! Tuntien teemat näkyvät esimerkiksi musiikkivalinnoissa ja opettajien varustuksessa. Opetustunneilla opetellaan yhdessä kaksi uutta parapara-koreografiaa liike kerrallaan. Tanssitunneilla sen sijaan nautitaan kertyneistä tanssitaidoista ja tanssitaan yhdessä jo opittuja kappaleita.

Tanssimme sisätiloissa ja mukaan et tarvitse vesipulloa kummempaa varustusta. Lajina parapara ei ole erityisen raskas, vaikka tanssiessa saakin hien pintaan nopeammissa kappaleissa.

Tervetuloa mukaan. Paratunneilla nähdään!

~Tytti

PS. Opettajiin saa olla yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä kommenttiboksin lisäksi sähköpostilla: paraparaTRE@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti