2014/05/27

Tracon 2014

Julkaistu klo 01:04


Heipparallaa!

Toivottavasti kaikki ovat yhä ihan kesätunnelmissa! Ei silti anneta tulevaisuuden unohtua, pitkän kesän jälkeen edessä siintää jälleen Tracon. Tänäkin vuonna Tanparan oppilailla on mahdollisuus esiintyä tässä tapahtumassa. Aiempia esityksiämme voit käydä katselemassa youtubesta.

Tracon on Tampereella järjestettävä anime- ja roolipelitapahtuma, joka tänä vuonna pidetään 13.-14.9. Esiintymisemme kestää noin viitisen minuuttia joten muistettavaa tanssiessa on kohtalaisesti. Ei kuitenkaan hätää, sillä harjoittelemme esitystä varten usein pitkin kesää. Mikäli haluat esiintymään, varauduthan siis osallistumaan mahdollisimman paljon! Esiintyjät myös kustantavat itse esiintymisasunsa, vaikka toki pyrimme pitämään kustannukset mahdollisimman pieninä. Esiintyjät ovat yleensä päässeet Traconiin ilmaiseksi sisään, joten sitä sopii myös harkita, jos pelkkä esiintymisestä koituva maine ja kunnia eivät vielä ole houkutelleet kaikkia mukaan. Ja mikäpä olisikaan hauskempaa kesätekemistä kuin tanssia kaikki yhdessä!
Koetanssit
28.6. 05.07. tai 29.6. 06.07.
Lo Squalo
Koetanssit kaikille halukkaille järjestetään tänä vuonna Tanparan kesäleirin yhteydessä, siis voit osoittaa kiinnostuksesi joko 28.6. 05.07. tai 29.6. 06.07. leirin loputtua. Koetanssi-kappaleena toimii tällä kertaa Lo Squalo (myös finnparanoidseilla). Koe-esiintymissä arvioimme tarkimmin juurikin esiintymistä sekä kiinnostusta nähdä vaivaa kanssamme upean projektimme parissa. Muistakaa kuitenkin että paraparassa aina on tärkeintä pitää hauskaa!

Onnea kaikille mukaan tuleville!

~Tytti

P.S. Luethan myös kaksi aiempaa postausta, niissä on myös tärkeää tietoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti