2013/04/24

Tracon 8:n koetanssit

Julkaistu klo 21:08
Heipä hei kaikille!

Olemme menossa esiintymään Tracon 8:aan (ja pitämään oppituntia). Nyt on mahdollisuutesi päästä mukanamme parrasvaloihin!

Tracon järjestetään 14.-15.9. Tampere-talolla. Esityksen kesto pyörinee siinä viiden minuutin kohdilla. Harjoituksia järjestetään kesän aikana useita, niihin olisi hyvä päästä osallistumaan mahdollisimman paljon. Esiintyjät myös kustantavat itse esiintymisasunsa, pyrimme toki pitämään kustannukset mahdollisimman pieninä. Esiintyjät ovat yleensä päässeet Traconiin ilmaiseksi sisään, joten sitä sopii myös harkita, jos pelkkä esiintymisestä koituva maine ja kunnia ei vielä ole vienyt teitä mennessään. 

Jos siis haluat päästä esittelemään tanssitaitojasi Traconin kävijöille ja samalla edustaa Tanparaa, toimi seuraavasti: 

Opettele Gravity ja esitä biisi opelle/opettajille. Voit varata ajan Facebookista Tanparan-sivuilta tai Iinalta yksityisviestillä, koska ajan puutteen vuoksi emme pysty järjestämään yhteistä tilaisuutta. Koetanssit on kuitenkin esitettävä ennen juhannusta eli 22.6. on viimeinen mahdollisuus osallistua. Suositeltavaa olisi kuitenkin olla jättämättä viime tinkaan, koska meillä opettajillakin on elämä/töitä...

Koetansseissa kiinnitämme huomiota erityisesti seuraavin asioihin: kuinka hyvin koreografia on muistissa, liikkeiden ja niiden rytmin tarkkuus sekä tietenkin esiintyminen.

Onnea kaikille osallistujille!


- Iina

1 kommentti:

  1. Toi on kyl tosi kiva kappale!
    Ryuuichi(onks se kahella uulla?) on niin hyvä tanssiin! :)

    VastaaPoista