2012/05/23

Kesäleiri 2012

Julkaistu klo 21:00
Heips!

Kesä on alkanut ja normaalit parapara-tunnit jäävät siispä tauolle. Mutta ei hätää, vaikka tanssihimo jäisi päälle, sillä kesälläkin on ohjelmaa! TanParan kesäleiri tulee jälleen!

Leiri järjestetään tuttuun tapaan Pyynikillä, Rosendahlin rannassa. Koska kyseessä on ulkotila, leiri toimii säävarauksella: mikäli luvataan huonoa säätä, siirrämme leirin sisätiloihin ja ilmoitamme siitä täällä blogissa. Ulkotiloissa pitää tietysti muistaa ottaa mukaan paljon juotavaa, naposteltavaa, hattuja ja aurinkorasvaa. Lisäksi tarpeeseen voi tulla viltti istuskelua varten ja rannalla on luonnollisesti uimamahdollisuus (omalla vastuulla!) ennen tai jälkeen leirin.

Leirin teemana on "teacher's choise", mikä meinaa meidän opettajien valinneen tanssittavaksemme muutamia menneiden kausien lempibiisejämme. Koska haluamme kuitenkin antaa myös teille vaikutusvaltaa, voitte äänestää kahta suosikkianne mukaan täällä. Kaikki kappaleet opetetaan leirillä alusta asti uudelleen, joten uudetkin tulokkaat pääsevät hyvin mukaan. Nyt on siis aika innostaa kaikki kaverisi sekä salaiset kaappiparaajat menoomme mukaan!

Mikäli Rosendahlin ranta on jäänyt vieraaksi, löydät perille kätevimmin bussilla 21 keskustorilta. Rosendahlin ranta on Hotelli Rosendahlin vieressä, osoiteessa Pyynikintie 13. Muita lähelle pysähtyviä busseja ja kevyen liikenteen reittejä perille voit katsoa Repa reittioppaasta.

Tanparan kesäleiri
30.06-01.07. klo 13-18
Rosendahlin ranta
säävaraus
2€ 
Biisien äänestys päättyy 9.6.

Kesäterveisin,
~Tytti

EDIT:

Jos äänestyksen biisit ovat sinulle tuntemattomia tai ovat päässet unohtumaan, voit katsella miltä suurin osa niistä näyttää FinnPARAnoidsien videoista. Happy Material ja Money Money löytyvät YouTubesta.

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti