2011/06/12

Kesäleiri 2011

Julkaistu klo 21:33
Moi!

Taas on tullut aika circlemme kesäleirin, joka pidetään - nyt jo suurimmalle osalle tutussa - Rosendahlin rannassa 9.-10. heinäkuuta, klo 13-18 molempina päivinä. Leirin hinta on tänä vuonna 2€/henkilö, tähän hintaan sisältyy niin ikään molemmat päivät. Leirillä tietenkin tanssitaan (muiden ihmisten hämmennykseksi) paljon paraparaa, mutta aikaa on varattu myös leikkimiselle ja muulle hengailulle ;)

Muistakaa ottaa itsellenne tarpeeksi eväitä ja paljon juotavaa mukaan. Aina on sallittua tuoda myös muillekin jotain naposteltavaa ; > Älkää unohtako myöskään aurinkorasvaa ja päähineitä, ettei aurinko kärvennä teitä. Ja kun kerta rannalla ollaan, niin voitte opettajien puolesta ennen tai jälkeen leirin käydä myös uimassa (opettajat eivät ole vastuussa, jos hukutatte itsenne). Leiri on avoin kaikille, eli tuokaa myös kaikki kaveripiirinne kaappiparaparaajat mukaan^^

Kokeillemme nyt kesäleirilläkin jotain uutta. Tanpara on pyörinyt jo viisi kautta ja yhdessä on tanssittu paljon paljon biisejä. Eiköhän nyt olisi aika muistella niistä hauskimpia? Tämän vuoden leiri onkin siis omistettu vanhoille circlessä tanssituille biiseille. Olen valinnut neljältä ensimmäiseltä kaudelta (kesäleirit mukaan lukien) 20 biisiä ja teidän tehtävänä on äänestää niistä, mitä haluatte leirillä tanssittavan. Leirille otetaan yht. 8 biisiä. Äänestysaika loppuu 30.kesäkuuta. Jos biisit ovat sinulle tuntemattomia, nou hätä. Useimmat löytyvät FinnPARAnodsien sivuilta ja jos ei, videoihin löytyy erillinen linkki. Katsele siis videoita kaikessa rauhassa ja äänestä niitä biisejä, mitä sinun mielestä olisi kiva yhdessä tanssia. Jokainen biisi siis opetetaan kokonaan uudestaan.

Äänestyslomakkeen ja linkit videoihin löydät täältä.

Mikäli Rosendahlin ranta on tuntematon paikka, perille pääsyyn vielä hieman ohjeita. Hotelli Rosendahlin (jonka vieressä ranta on) osoite on Pyynikintie 13. Hotellille pääsee kätevimmin keskustorilta bussilla 21. Muita lähelle pysähtyviä busseja ja kevyen liikenteen reittejä perille voit katsoa Repa reittioppaasta.

Tässä kertauksen vuoksi vielä tärkeimmät:

Tanparan kesäleiri
9.-10.07. klo 13-18
Rosendahlin ranta
2€
Biisien äänestys päättyy 30.6.
Rannalla nähdään!
-Anni

P.S: Haluatko osallistua Tanparan esitykseen Traconissa? Katso edellinen viesti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti