2011/02/24

You put the fire on me... Takumi!

Julkaistu klo 11:51
Hei!

Viime tunnilla kerrattiin ennätysmäiset 7 biisiä ja toivekertauksena vedettiin kanssa pitkästä aikaa Spiderman (löytyy FinnPARAnoidsien sivuilta) :D Muut kerratut biisit olivat:
Steal Star 〜Ki☆ra☆ri〜 - Steal Gals feat. Kyon
Shining Star - Ole Van Dansk
Takumi - Neo
Love and Joy - Yuki Kimura
Ever Forever Together - Tipsy & Tipsy
Call Girl - Daze
Video löytyy, kun klikkaat biisin nimeä. Jos nimessä ei ole linkkiä, video löytyy FinnPARAnoidsien sivuilta. Huom! Ave Avesta on siis kaksi eri videota, biisin nimeen linkattu on pidempi versio, mutta siinä ei ole toista väliosaa. Toinen väliosa on mukana We Love Techparan videossa, joka on linkattu esittäjän nimeen (Prophet). Älkää hämääntykö, WLT:n videossa tanssitaan ensin biisi Exorcist, Ave Ave alkaa vasta kohdassa 3:00.

Ensi viikolla vietetään lomaa myös Tanparassa, joten ladatkaahan akkujanne tulenpuhallus-teemaa varten ;) Seuraava tunti siis 9.3.

Hauskaa lomaa kaikille!
-Anni


3 kommenttia:

 1. Tulenpuhallusteema...

  JA MISSASIN SPIDERIN ;___;

  VastaaPoista
 2. VOI OONA, ehdotetaan uusiks ens kerralla :DDDD mutsiis HYVÄ HYVÄ KIITOS TÄSTÄ LOMASTA, huomasin miten varoittavan lähellä kirjotukset on ja mun hiihtoloma taitaa mennä melko pitkälle pänttäämiseen. </3 Maaliskuussa näkyillään! o/

  VastaaPoista
 3. Mäkin missasin Spiderin... ; _______ ;

  Ihan kiva kyllä että on vielä loma tässä, niin ehtii parantua paremmin ennenkuin tulee taas heilumaan. Ja ehtii harjoitella tulenpuhallusta...

  -Katja

  VastaaPoista