2010/01/27

Kertausta ja ehdotuksia

Julkaistu klo 18:06
Heissan!

Viimeksi kerrattiin tähän mennessä opetetut biisit:

Around the Universe - Vanilla
Round'n Round - Cherry
Gimme Gimme - Linda
Atomic Playboy - Mike Skanner


Mikä oli kivoin kertaustapa? Tanssitaanko lisää pimeässä? Sooloillaanko circlessä? Ehdotuksia? Pistäkää kommenttia ;D

Ensi viikolla luvassa taas kaksi uutta biisiä, nähdään silloin!
-Anni

5 kommenttia:

 1. Sooloilu oli ihan kivaa :)

  Olis kans hyvä, jos tunneilla vaihdettais edessä olevia vaikka aina puolessa välissä niin kaikki pääsis näkeen ittensä :)

  VastaaPoista
 2. Sooloilu ei ollut kauhean kivaa... :) Paineita, varsinkin kun tuurillani tuli just ne kohdat joita ei osannut kauhean hyvin - vaikka oisi sitä varmaan tutummissakin kohdissa hermostuksissaan sekoillut.

  Mielellään vaihdokset niin että saisi halutessaan vaihtaa paikkaa? Toiset tykkää parata takana kun silloin on vähemmän paineita pieleen huitomisen kanssa. *virn*

  Pimeässä oli ihan suht hauska huitoa, jos sitä harrastetaan uudestaan niin "pistoja" voisi varmaan olla useammissakin kohdissa; valot oli kuitennii aika harvakseltaan päällä. :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki uudet tavat oli omalla tavallaan hauskoja. :D Kyllähän niitä paikkoja voisi ja saisi vaihtaa vaikka kesken tunnin jos siltä tuntuu, ei niitä edessä paraavia ole sinne määrätty, vapaaehtoisesti siellä ollaan. XD Eli mukaan vaan, kyllä sinne edemmäskin mahtuu. Ujommat paraajat toki saa olla siellä taaempana jos siltä tuntuu. :3

  VastaaPoista
 4. Myönnän, tykkäsin sooloilla, vaikken ehkä ihan hehkein tanssija olekaan xD Pitää vaan ottaa huumorilla koko tanssiminen, kivaahan pitää olla : > Pimeä ja sooloilu oli kivoja lisiä joita vois harrastaa muillakin kerroilla. Uusiakin juonia saa päidemme menoksi punoa >8)

  VastaaPoista
 5. miksei tätä päivitetä?? Ö___ö

  VastaaPoista